Asphalt 9: Legends voor Android-apparaten

 • Drazden

  Asphalt 9: Legends is een legende onder de arcade-straatracesimulators. Dit is een volledig nieuw asfalt waarin de speler de onverschrokken legende van straatracen zal trotseren. De ontwikkelaars hebben een lijst samengesteld met nieuwe topracewagens van bekende fabrikanten (Porsche, Ferrari, Lamborghini), nu kan iedereen in een droomauto rijden! Races vinden plaats in verschillende hoeken over de hele wereld, spelers wachten op volledig nieuwe tracks.

  De grafische component van Asphalt 9: Legends Mod APK is een niveau hoger geworden: nieuwe deeltjeseffecten, HDR-effect, autodetails dicht bij het filmische beeld en andere elementen die realisme toevoegen - dit alles zorgt voor een onbeschrijfelijk gevoel in een echte kaskraker te zitten.

  Meer dan 50 van de beste automodellen die over de hele wereld bekend zijn, worden in dit asfalt verzameld. Gameloft-ontwikkelaars hebben zorgvuldig geselecteerde merken geselecteerd, verwijzend naar esthetische schoonheid, snelheidskenmerken en materialen voor het samenstellen van auto's om aan alle behoeften van de spelers te voldoen.

  Elke auto kan tot in de kleinste details gepersonaliseerd worden. Dankzij de nieuwe auto-ontwerper heeft de speler de mogelijkheid om de kleur van verschillende onderdelen en zelfs het materiaal van de carrosserie te kiezen.

  De Career-modus biedt nu 60 seizoenen en 800 verschillende evenementen. In multiplayer kun je nu vechten met 7 tegenstanders van over de hele wereld tegelijk. Om de maximale “lichtsnelheid” te ontwikkelen, moet je wachten tot de nitroschaal is gevuld en de Nitro Push activeren. Nu kun je tijdens de race je auto op elk moment 360 ° draaien, waardoor je epische gameplay-beelden kunt opnemen en andere racers kunt zien achterblijven.

  Touch Drive is een nieuw besturingsschema met een lichtgewicht interface die niet afleidt van de weelderige vormen van auto's. Het is nu nog gemakkelijker te beheren op elk apparaat en het handige gedeelte van het scherm biedt nu plaats aan meer inhoud.

  Voor het eerst in de geschiedenis van de Asphalt-gameserie (Asphalt Extreme, Asphalt Nitro, Asphalt 8: Airborne, etc.), werd het mogelijk om je eigen club van gelijkgestemde mensen te creëren en gezamenlijk nieuwe prestaties te openen die worden aangeboden voor door het prestatiesysteem.

  Asphalt 9: Legends houdt met vertrouwen de lat hoog als een ongekende leider in gratis arcaderacen. Drift, snel rijden, chaos op straat en de wens om een ​​circuitlegende te worden - dit alles wordt gepresenteerd in het vlaggenschip van racesimulators voor mobiele platforms - Asphalt 9.

 • DELETION_USER

  Ten eerste, wat is geen eikel? No Recoil APK is in feite een mod die, wanneer geactiveerd, het effect verwijdert wanneer je pistool terugdeinst. Dit betekent dat je kogels niet naar links of rechts gaan, maar er gewoon recht uit schieten.

 • bahjad

  Hotmail is one of the most popular email services in the world with over 350 million subscribers. Learn about the best email services for Hotmail nl Inloggen login and what makes them stand out from others.

 • KeelinJoyce

  Android is een paar jaar geleden uitgebracht en sindsdien is de apk door honderdduizenden gebruikers gedownload.camp pinewood apk hack

 • lulanu

  already have a lot of my friends in fm whatsapp app with me playing Asphalt 9. very happy to meet friends who like the same

 • Florence

  Fall Guys is a hot and exciting race for players to compete in. You will face dozens of other gamers, which is different from any game of the same genre.

 • Florence

  FlorenceFall Guys là một cuộc đua nóng bỏng và thú vị cho người chơi tham gia. Bạn sẽ phải đối mặt với hàng tá game thủ khác, điều này khác hẳn với bất kỳ game cùng thể loại nào.