Spotify kondigt prijsverhoging aan in Premium-versie en ander nieuws

 • Tom

  Spotify-gebruikers in Europa voelen de stijging al enkele maanden, die van gerucht tot realiteit is geworden. Het bedrijf heeft al een reeks enquêtes onder zijn klanten gehouden over de mogelijkheid van deze prijsverhoging, dus de aankondiging komt niet als een grote verrassing. Britse gebruikers ontvangen als eersten een reeks e-mails met nieuwe tarieven. Eén wijziging wordt in april van kracht voor nieuwe abonnees en begint in juni voor degenen die al op het platform zijn. De kosten, afhankelijk van het Premium abonnement, worden gewijzigd van 1 naar 3 euro per maand. 

  In principe zullen de Premium-pakketten die getroffen zullen worden de zogenaamde ‘Student’ en ‘Duo’ zijn met een verhoging van één euro, en “Familie”, de meest getroffen, met een verhoging van 3 euro. Het lijkt erop dat individuele plannen voorlopig aan de golf zijn ontsnapt. De reden voor deze beleidswijziging is duidelijk. Vorig jaar daalde de gemiddelde winst van het bedrijf met 8%, wat ook van invloed was op de waarde van de aandelen van het bedrijf, die het afgelopen jaar met 6% zijn gedaald. NIET meer in Spanje En in Spanje? Tot nu toe hebben we in ons land geluk omdat het bedrijf heeft aangegeven dat de verhoging vandaag niet zal worden toegepast. 

  Dit wil niet zeggen dat deze dingen niet vroeg of laat zullen gebeuren. Op dit moment hebben in ieder geval het VK, Ierland en de VS deze verandering zien gebeuren, maar het bedrijf heeft duidelijk gemaakt dat de maatregel geleidelijk zal worden uitgerold naar andere Europese landen. De reacties in de netwerken waren helemaal niet traag. Heeft de verhoging gevolgen voor de kunstenaars winst of alleen het bedrijf ten goede komen? Zal piraterij weer toenemen? Zullen rivaliserende platforms zoals YouTube Music en Apple Music Spotify overnemen? Het zijn vragen die gebruikers zichzelf stellen en de tijd zal het leren. 

  Apple Music heeft Spotify al overtroffen op het gebied van abonnees, dus velen vragen zich af of dit beleid het beste past. WAT IS ER NIEUW IN SPOTIFY Spotify daarentegen maakte het nieuws bekend op zijn platform. Ten eerste heeft het bedrijf de desktopversie van Spotify opnieuw ontworpen, die verouderd is in vergelijking met de mobiele apps. Wat de app betreft, legt het bedrijf uit dat de nieuwe versie schoner en intuïtiever zal zijn en favoriete artiesten en nummers op de desktop zal presenteren. 

  Er zijn ook wijzigingen in het maken en beheren van afspeellijsten, het zal het uploaden van afbeeldingen mogelijk maken en bovendien er zullen wijzigingen zijn die de opties voor het opnieuw ordenen van afspeellijsten verbeteren. Een andere belangrijke verandering is dat Premium-abonnees podcasts kunnen downloaden om ze offline te beluisteren, gratis te downloaden op:https://techtodown.com/spotify-premium-apk-mod/

 • DELETION_USER

  Fnaf 2 APK is a survival horror game developed by Scott Cawthon, and it’s neither particularly good nor especially bad. Playing as a night security guard in charge of monitoring the cameras and locking the doors (because, hey, this place has no lights)

 • Know

  Groups are very helpful, whenever you want to spread any news, trends on internet ISL Whatsapp Group Link

 • Know

  Here we provide some best Technical guide, information, tips and tricks for all the internet, android, pc & GB Whatsapp APK more.