Van Muziek-Prikbord naar Muziek-Forum

 • Peter van den Dongen

  Beste Muziek-prikkers,

  Het ene komt en het andere gaat. De prikborden van Startpagina gaan na veertien jaar trouwe dienst met pensioen. Een verandering omdat de software nog uit de vorige eeuw stamt en daarmee de stabiliteit een kritiek niveau bereikte. Kenmerken van het nieuwe Muziek-Forum zijn onder meer een frisser uiterlijk, mogelijkheden voor foto- en video-uploads, smiley’s, avatars, en een stabieler besturingssysteem.

  Het Muziek-Forum ziet er anders uit, werkt ook anders en zal wennen worden. Er bestaat inmiddels een wensenlijst maar mocht u iets missen, laat het weten. Komende periode zullen de wensen bekeken, gewogen en daar waar mogelijk verwerkt worden.

  Een wijziging die bijdraagt aan de constante strijd om de forums spam-vrij te houden is het verplicht inloggen zodra u een bericht wilt plaatsen. Sommigen hebben al een ‘vaste’ gebruikersnaam op het prikbord. Wij verzoeken om deze gebruikersnamen te respecteren en een ieder de kans te geven de eigen vertrouwde gebruikersnaam op het nieuwe forum te kunnen aanmaken.

  Het vertrouwde prikbord zal op ‘alleen lezen’ worden gezet en blijft online zodat informatie toegankelijk is. Via de zoekfunctie kan er ook op berichten uit het verleden worden gezocht.

  Het Muziek-forum is bereikbaar via http://muziek.startpagina.nl/forum/501/ en natuurlijk via de http://muziek.startpagina.nl .

  Veel prikplezier en met hartelijke groet,

  Peter van den Dongen

 • Miles

  your personal experience mind https://vidmate.onl/download/ fully using our emotions as data about our inner state and  knowing when it’s better to de-escalate by taking a time out are great tools. Appreciate you reading and sharing your story, since I can certainly relate and I think others can too