Enthousiaste amateur zanger (solist) + muzikanten orkest gevraagd

 • willyfrederika

  Muziek- en showgezelschap “Sempre Avanti” uit Leiden is met spoed op zoek naar een enthousiaste amateur zangsolist, die gelijk mee wil gaan doen bij de geplande optredens en ook gaat meewerken aan een nieuwe show die gehouden zal worden op 25 en 26 oktober 2013. Leeftijd 30-, 40-, 50+ . Ook een toetsenist, een violist en een accordeonist, alsmede een paar zangeressen zijn van harte welkom.

  Geweldige groep met eigen orkest van 15 leden, een zanggroep van 18 dames en enkele solisten. Optredens 1 à 2 keer per maand. Zie voor informatie www.sempreavanti.nl.

  Repetitie op donderdagavond in Leiden. Makkelijk parkeren en de mogelijkheid voor een praatje/drankje na afloop van de repetitie.

  Maak snel een afspraak om een repetitie of optreden bij te wonen en bekijk ook de reacties in het gastenboek om een indruk te krijgen hoe ons publiek reageert.

 • Miles

  anks for sharing the article, and more importantly, your personal experience mindfully using our emotions as data about our inner state and knowing when it’s better to de-es https://kodi.software/ calate by taking a time out are great tools. Appreciate you reading and sharing your story since I can certainly relate and I think others can to