een bandje beginnen?

 • Erica

  Hallo allemaal..

  Ik vind zingen & keyboard spelen het mooiste wat er is.

  Ik wil graag een bandje beginnen…. wie heeft er interesse????

 • Dorothy

  ik reageer toch nog even op berichtje.

  Ik ben voorzichtig aan het peilen of ik wat meiden bij elkaar krijg om een bandje op te richten. Ik en een vriendin van mij hebben al in verschillende bands gezeten, maar ik zoek nu een stuk of 5 vrouwen die mee een echte vrouwenband neer willen zetten. Wij zelf zingen alleen, dus we zoeken nog toetsenvrouwen, gitaristen, bassiste, drumster en eventueel saxofoniste.

  De bedoeling is om muziek te maken die past bij de band.

  Wij zijn twee totaal verschillende zangeressen met verschillende genres, maar ik geloof nog steeds in een concept, dat wanneer je op het podium uitstraling en charisma hebt, je meer dan genoeg optredens kunt boeken.

  Het is in de eerste instantie niet bedoeld om professioneel te worden, maar om lekker met muziek bezig te zijn en zo nu en dan op te treden.

  Wij komen uit Helmond, dus zoeken ook meiden uit de regio Brabant.

 • ellen

  hallo ??????

  wij zijn 2 meiden van 14 en willen ook graag in een bandje.

  we kunnen aardig zingen en vinden het te gek.

  wij wonen in haaksbergen we willen graag weten waar jullie dat bandje hebben.

  je kunt ons berijken op ellen_seu_mary@hotmail.com

  heel veel groetjes bo en ellen

 • Miles

  nks for sharing the article, and more importantly, your person https://mxplayer.pro/ nal experience mindfully using our emotions as data about our inner state and knowing when it’s better to de-esc https://shareit.onl/ alate by taking a time out are great tools. Appreciate you reading and sharing your story since I can certainly relate and I think others can to