Promotie doen voor leuke bands?

  • V2 Records

    V2 Records is een platenmaatschappij die cd's uitbrengt van artiesten als Stereophonics, Mercury Rev, Elbow, The White Stripes en Cornershop. Ook hebben wij veel dance-georienteerde artiesten zoals Underworld, Alex Gopher en Rinocerose onder contract.

    Voor het opstarten van een street-promotion-team zijn wij op zoek naar enthousiaste mensen die er wel wat voor voelen om af en toe de “juiste plaatsen” in de grote steden te bezoeken met promotiemateriaal. Zo denken we bijvoorbeeld aan kroegen, (kleding)winkels, restaurants en andere plaatsen waar mensen komen die geinteresserd zijn in onze artiesten. De activiteiten bestaan uit o.a. promo-cd's rondbrengen en reacties peilen, flyeren en posters ophangen.

    Lijkt het je leuk om je hier zo nu en dan hard voor te maken in ruil voor o.a. concertkaarten en gratis cd's, reageer dan op deze oproep en wij nemen contact met je op!

  • Thomas

    Heel interessant. Ik luister ook vaak naar muziek, waarbij de nieuwste muziek altijd wordt bijgewerkt telkens wanneer een artiest een nieuw nummer uitbrengt. Ik zie dat er tegenwoordig ook veel high techloky muziekspeler-applicaties zijn.

  • Jacobs

    Ich kann den Hochzeitsfotografen, den wir in Mannheim hatten, sehr empfehlen, zu finden unter Hochzeitsfotograf in Mannheim . Ihr Ansatz, unseren Hochzeitstag festzuhalten, war sowohl künstlerisch als auch authentisch. Jedes Foto wurde sorgfältig komponiert und erzählt die Geschichte unseres Tages mit Eleganz und Gefühl. Das Ergebnis war eine atemberaubende visuelle Erzählung, die wir für immer in Erinnerung behalten werden.