Welke muziek zou je maken als je zelf artiest zou zijn?

  • John

    Hoi,

    Ik denk zelf wel eens na over wat voor muziek ik zou maken als je artiest zou zijn of in een bandje zou spelen. Niet dat dat waarschijnlijk ooit gaat gebeuren, maar fantaseren kan altijd. Dus bij deze de vraag aan de MuMe-users wat voor muziek je zou maken en wat jullie invloeden zouden zijn.

    Ik trap zelf wel af.

    Als ik een bandje zou beginnen zou ik een rockbandje beginnen die vooral snelle nummers speelt. Denk hierbij aan invloeden van The Only Ones (vooral de nonchalante Britse zang en het ongepolijste gitaargeluid), de Parquet Courts (de enorme snelheid in nummers als Master of my Craft en de fluisterzang), de Thee Oh Sees (voor de energie) en The Libertines (voor de rommeligheid van de muziek en de briljante refreintjes). Zo zou de muziek van mijn band ongeveer klinken in mijn hoofd.

    Als ik individueel muziek zou maken zou ik kiezen voor de elektronische muziek, dat zou klinken als een soort rustige, dromerige deep house met invloeden van Kiasmos en Darkside, voor de melodieën zou ik kiezen voor samples uit de dream pop en rock uit de jaren ‘80 en ’90. Met anderstalige voice samples van overal van de wereld erover heen. Geen idee hoe dat zou klinken in de praktijk, maar in mijn hoofd klinkt het in ieder geval tof.

    En nu jullie!

    Tags: ringtones free downloadnhạc chuôngfree bollywood ringtones

  • Jonhan

    Ik dacht dat het rapmuziek zou zijn. Rapmuziek is mijn leven

  • Nick

    Ik denk dat ik rockmuziek zal doen. Dit is bevrijdende muziek

  • Nick

    Ik gebruik vaak rockmuziek als mijn suonerie